PERSONVERNERKLÆRING FOR ULTIFY

Oktober 2020

Denne personvernerklæringen gjelder for nettstedet www.utlify.no ("Nettstedet") og tilknyttede tjenester som eies og drives av Ultify AS, org. nr. 925 145 734 ("Ultify", "vi", "oss").
Denne personvernerklæringen beskriver hvordan Ultify samler inn og bruker personopplysninger, herunder de personopplysninger du oppgir på Nettstedet.

Ultify er behandlingsansvarlig for personopplysninger som behandles gjennom våre nettsider og tjenester. Dersom du ønsker å be om innsyn, retting eller sletting av dine personopplysningen kan du kontakte oss på:

Ultify AS, Jomfrustien 6 C, 1179 Oslo.
Telefon: +47 450 46 110
E-post: post@ultify.no

INNSAMLING OG BRUK AV PERSONOPPLYSNINGER:

Vi samler inn følgende personopplysninger fra deg:
Kontaktinformasjon som navn, e-postadresse, telefonnummer, postadresse, firmanavn og informasjon du legger inn i de åpne tekstfeltene i skjemaer for hjelp / kontakt-oss.

Vi bruker denne informasjonen til å:
Svare på forespørsler
Sende deg et nyhetsbrev
Sende deg markedskommunikasjon

BRUK AV DATABEHANDLERE

Vi bruker Domeneshop som databehandler gjennom hosting, DNS og webhotell.

JURIDISKE PROSESSER

Våre tjenester er underlagt Norsk lov og vi må følgelig dele dine personlige opplysninger med myndighetene dersom det finnes en lovhjemmel for at slik deling kan finne sted. Eksempler kan være rettslige prosesser knyttet til stevning, konkursbehandling og svindel.

UTMELDINGSPREFERANSER

Hvis du ønsker å abonnere på vårt nyhetsbrev, vil vi bruke ditt navn og e-postadresse for å sende nyhetsbrev til deg. Du kan velge å slutte å motta våre nyhetsbrev eller markedsføring via e-post ved å følge instruksjonene som er inkludert i disse e-postene. Du kan også kontakte oss på post@ultify.no

Du vil motta e-poster fra Nettstedet som en del av vår tjeneste. Hvis du ikke lenger ønsker å motta disse e-postene, kan du stoppe dem ved å avslutte kontoen din.

SIKKERHET

Sikkerheten til dine personlige opplysninger er viktig for oss. Vi følger allment aksepterte standarder for å beskytte de personopplysningene som sendes til oss, både under overføring og når de er mottatt. Hvis du har spørsmål om sikkerheten til dine personopplysninger, kan du kontakte oss på post@ultify.no

LENKER TIL ANDRE NETTSTEDER

Nettstedet kan inneholde lenker til andre nettsteder som har personvernregler som skiller seg fra Ultify. Hvis du sender personlig informasjon til noen av disse nettstedene, er informasjonen underlagt dette nettstedets personvernserklæring. Vi oppfordrer deg derfor til å nøye lese igjennom personvernerklæringen for alle nettsteder hvor du gir i fra deg personlige opplysninger.

OM TREDJEPARTER

Tjenesten tar i bruk f tredjeparts tjenesteleverandører for å kunne levere våre tjenester til sluttbruker. Flere av disse selskapene samler også på informasjon om sine brukere og lagrer disse i deres systemer. Vi oppfordrer alle til å få bedre innsikt i og lese disse selskapenes personvernserklæringer:
- Google Analytics for besøksstatistikk

ENDRINGER I DENNE PERSONVERNSERKLÆRINGEN

Vi vil oppdatere denne personvernerklæringen med ujevne mellomrom. Vi oppfordrer deg til å lese gjennom denne siden for å holde deg oppdatert om våre retningslinjer for personvern.